vrijdag 27 februari 2015

Themadag #46: vlinders

Leonieke, Sarah en Gaby: welkom als nieuwe volger!

Voor de verkoop en voor mijn eigen voorraad 'zomaar' kaarten ging ik aan de slag met vrolijke papiertjes en heel veel vlinders. Vlinders, vierkanten en rechthoeken gesneden en schuiven maar!






Gebruikte materialen:
- Houtpapier: Joy!Crafts
- Gekleurd papier: Eline Pellinkhof
- Tekst: Eline Pellinkhof (Eline's words)
- Vlinder: snijmal Nellie Snellen
- Kurk: Action
- Hartjes: pons Action
- Pailletten: Wibra/Zeeman
- Brad: Kruidvat
- Plakletters: HEMA
- Polaroid: My Favorite Things


dinsdag 24 februari 2015

Goeie Zin #1

Anita, welkom als nieuwste volger!

Een tijdje terug deelde ik op mijn creatieve Facebook pagina een leuk initiatief van Martine Boons: Goeie Zin. Zij ontwierp kleine kaartjes voor blije momenten. Op de kaartjes staat een korte, maar krachtige tekst. Altijd positief. Ze zijn bedoeld om uit te delen (aan jezelf of een ander), maar ik zag meteen de leuke mogelijkheden om de spreuken te verwerken op een kaart. En natuurlijk laat ik die graag aan jullie zien!

Hier enkele voorbeelden uit het pakketje:


Hier mijn eerste kaart ermee, waarop bewust niet al teveel poespas is verwerk om zo het kleine kaartje goed op te laten vallen. Past het kikkertje van Eline Pellinkhof er niet geweldig bij?!


Gebruikte materialen:
- Houtpapier: Joy!Crafts
- Kaartje: GoeieZin
- Kikker: Eline Pellinkhof (knipvel Opkikkertje)
- Pailletten: Zeeman, Wibra

zaterdag 21 februari 2015

Pailletten

Nu de Wibra en de Zeeman voor een klein prijsje van 80 cent gekleurde pailletten verkopen, heb ik een leuk voorraadje van deze glimmende rondjes. En met een leuke voorraad, hoef je niet zo zuinig te doen met het gebruik er van. Ik wilde er een leuke vorm mee maken. In eerste instantie was een wolkje het idee, onderbroken door een tekst. Dat ging niet helemaal naar mijn zin, dus ik besloot een andere vorm te maken: een hartje en een sokje. Ik gebruikte hiervoor een snijmal als sjabloon om heel licht met potlood de vorm te tekenen op het papier.




Gebruikte materialen:
- Tekst: Eline Pellinkhof (Eline's baby jongen)
- Sok: Eline Pellinkhof (creatable sok)
- Hart: Nellie Snellen
- Pailletten: Wibra / Zeeman


woensdag 18 februari 2015

3 x kinderverjaardag

Cinderella, je hebt nog tot en met morgenavond om mij een mailtje te sturen met je adresgegevens om je prijs te claimen van mijn Give Away.

De afgelopen tijd had ik drie kinderverjaardagen. In januari werd mijn nichtje zeven jaar. In plaats van een verjaardagskaart, maakte ik een leuk notitieboekje voor haar. Uiteraard in het roze, met allerlei roze accessoires om zelf de pagina's te beschrijven en te versieren. Alles komt bij de HEMA vandaan.


Begin februari had ik in één weekend de feestjes van Tess en Luuk. Voor hen maakte ik wel een kaartje. Dezelfde opzet, maar natuurlijk wel met andere kleuren. Ik paste de kleuren aan de uitnodigingen aan.



Gebruikte materialen:
- Papier en tekst notitieboekje: Eline Pellinkhof
- Washitape: HEMA, Boekenvoordeel
- Groot cijfer: sjabloon Marianne Design
- Sterren: mask Stampin' Up
- Vilten letters: Zeeman
- Nietjes

zondag 15 februari 2015

Rozen

Oke, de laatste twee. Ik heb de afgelopen tijd veel sterkte/condoleance kaarten laten zien, maar ik heb er zo veel gemaakt. En ik wilde jullie toch laten zien dat je op een heel eenvoudige en snelle manier toch mooie kaarten voor deze lastige gelegenheid kunt maken. 

Vandaag twee kaarten die mijn persoonlijke favorieten zijn. Het komt op de foto niet helemaal over, maar in het echt zijn ze zo mooi in hun eenvoud. De rozen zijn op beide kaarten gestempeld met embossinginkt en doorzichtige embossingpoeder. Het glanst mooi, vooral het resultaat op het zwarte papier is geweldig! Ik wist niet of de stempel nog op zou vallen, maar de doorzichtige gloed valt (in het echt) heel mooi op. (Ik gebruikte de stempel eerder met kleur, zie HIER en HIER.)



Gebruikte materialen:
- Linnenpapier: Boekenvoordeel
- Tekst: Joy!Crafts (Condoleance)
- Rozen: Stampendous

donderdag 12 februari 2015

[Give Away] Nieuwe uitslag

Vandaag een nieuwe bofkont, omdat de vorige winnares van mijn Give Away zich na drie berichtjes helaas niet had gemeld om de prijs te claimen. Ik heb alle deelnemers opnieuw bij elkaar gelegd en er één naam uit getrokken, de winnares van het prijzenpakketje is:


Van harte gefeliciteerd met de prijs, wil je mij binnen een week een mailtje sturen met je adres gegevens? Dan stuur ik de prijs binnenkort naar je op!


Themadag #45: condoleance/sterkte

Ilse, welkom als 200e volger! Whiehoe!

Er is in mijn verkoop-kring heel veel vraag naar sterkte en condoleance kaarten. Ze zijn al verkocht voordat ik ze überhaupt online kan zetten! Dus ik heb een kleine massa-productie gedaan.

DEZE kaarten uit mijn washi-5-daagse inspireerde mij voor het maken van condoleance kaarten. Ik maakte weer hele eenvoudige kaarten, met slechts een strook papier (nieuwe lijn van Marianne Design), een zwart lijntje en een tekst.




Nog twee andere varianten:


Dan ook nog wat sterkte kaarten in vrolijkere kleuren, gemaakt met de papiertjes van Studio Light. Ook deze kaarten spreken voor zich. 



Gebruikte materialen:
- Papier: Marinne Design (Baroque) / Forever Friends / Studio Light
- Tekst: Joy!Crafts (Condoleance)
- Pailletten: Wibra
- Fineliner


woensdag 11 februari 2015

Washitape en kort nieuws

Ik trek morgen een nieuwe naam uit de deelnemers van mijn Give Away van laatst. Na twee berichten op mijn Facebook en een prive bericht, heb ik na een week geen reactie gehad om de prijs te claimen. Morgen een tweede kans voor de mensen die meededen dus!

Enne... de Action hé... Zie foto. €0,79.




maandag 9 februari 2015

2 x Bruiloft Michelle en Simone

Twee vriendinnen van mijn zusje stapten 5 februari in het huwelijksbootje. Ik mocht een kaartje maken met twee vrouwelijke poppetjes van My Favorite Things. Wit-zwart-goud blijft een leuke kleurencombi voor deze gelegenheid. Dat het goud lekker glittert en opvalt, zie je beter op de detailfoto.


 

En dan maakte ik voor kennissen ook nog een kaart voor deze bruiloft. Dit keer een clean and simple variant, met inspiratie van de Liftchallenge van laatst. Ik was zelf vergeten een foto te maken van de kaart, maar gelukkig kwam er nog een via de email naar mij toe.


Gebruikte materialen kaart 1:
- Poppetjes; My Favorite Things (Boy meets girl)
- Hartjes: My Favorite Things (Staggered heart border)
- Tekst: Joy!Crafts alfabet
- Zwart papier: Boekenvoordeel
- Goud papier: Doeading

Gebruikte materialen kaart 2:
- Hartjes: Nellie Snellen
- Tekst 'Just Married': Forever Friends (Going to the chapel)
- Namen: alfabet Artemio

vrijdag 6 februari 2015

Mini Serie: Get Well Soon #3

Ik vond zo een geweldig leuke kaart op Pinterest, zie HIER. Het is een kaart van Chrissy Larson en ik moest en zou ook zo een leuk rijtje maken met de schattige pleisters van Lawn Fawn. Meteen maar een hele bups, want beterschapskaarten zijn niet aan te slepen met alle bacteriën en virussen die in de lucht hangen! (Ik kreeg een beetje spijt na de vele gestempelde pleisters, want ik moest ze ook allemaal nog met de hand uitknippen!) Klik op de foto's voor een betere weergave.




En de laatste pleisters die toch niet meer op een kaart pasten, die werden natuurlijk wel gewoon gebruikt: in een hoek op de envelop.


Gebruikte materialen:
- Stempels: Lawn Fawn (On the mend)
- Papier: Authentique (Lovely)

dinsdag 3 februari 2015

Uitslag Give Away

Heb je een reactie achter gelaten op mijn Give Away bericht op mijn blog of mijn Facebook-pagina en voldeed je aan de eenvoudige voorwaarden? Dan is jouw naam op een blaadje beland en tussen vele anderen in de pot terecht gekomen! Dit is voor mij de enige manier om eerlijk een winnaar te trekken, en degene die het prijzenpakketje heeft gewonnen is:

Danielle Bras



Danielle, van harte gefeliciteerd! Wil jij mij via een privé-bericht je adresgegeven sturen? Dan zorg ik dat het pakketje binnenkort jouw kant op komt!

Themadag #44: zomaar

(De uitslag van mijn Give Away volgt nog, ik heb gisteren geen tijd gehad ervoor)

Ooh dames, wat ben ik verrast door het aantal leuke reacties op mijn washiweek! Super leuk om te lezen, dank jullie wel! En wat ik nou het allerleukste van alles vindt, is dat een aantal van jullie hebben gezegd na de washiweek jullie eigen rolletjes uit het stof te gaan halen. Wat een mooi compliment voor mij is het als mijn kaartjes jullie inspireren en aanzetten tot een plak-sessie. Ik zeg: speel en probeer er lekker van alles mee uit, binnen een hele korte tijd kan je een hele leuke kaart maken! Ik heb zelfs mijn eigen moeder, die wel rolletjes heeft maar nauwelijks gebruikt, aangezet om een CAS-washitapekaart te maken. Ik viel van mijn stoel! Bekijk het leuke resultaat HIER. Laat het weten als jij ook aan het plakken bent geslagen, dan kom ik ook bij jou kijken! Er zijn stiekem nog twee mensen die ik aan het plakken wil krijgen: Helga en Margot. Wie weet... haha. ;-)

Over op de kaarten van vandaag. Geen washitape dit keer, ik was weer even toe aan wat kaarten met papiertjes. Een nieuwe themadag: vier verschillende kaarten, maar allemaal met hetzelfde thema. Een kaartje sturen bij een speciale gelegenheid is leuk, maar soms wil je iemand zomaar even een kaartje sturen. Dat soort kaarten had ik zelf niet meer op voorraad, dus ik maakte hier een serie kaarten voor.

Het is bizar hoeveel kaarten ik de laatste tijd heb gemaakt, mijn voornemen om minder te 'moeten' op knutselgebied werpt duidelijk zijn vruchten af. De rust nu ik niet meer in een designteam zit en 'nee' zeggen tegen een aantal opdrachten helpen mij ontzettend om in mijn vrije tijd lekker mijn eigen ding te doen en massaal kaartjes te produceren. Soms een aantal dezelfde kaarten voor een serie (voor de verkoop), of zoals vandaag hele verschillende kaartjes in een serie. Ik ben blij. :-)



Inspiratie voor de volgende kaarten komt van DEZE pin, een kaart van Nadine.


Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye (Heirloom, Breeze)
- Embossingfolder vlinders
- Grote vlinder: Nellie Snellen- Vlinderpons
- Tekst: Eline's Dutch Sentiments / Joy!Crafts
- Tags: dienamic My Favorite Things
- Grote letters: dienamic My Favorite Things
- Gestikt randje: My Favorite Things
- Papierribbelaar
 

zondag 1 februari 2015

Give Away!

[ Dit bericht blijft bovenaan staan tot en met 1 februari,
scroll een stukje naar beneden voor de nieuwste berichten! ]

Hoera, mijn Facebook-pagina heeft de 350 likes bereikt! Bij elke 50 nieuwe likes geef ik altijd een kleinigheidje weg: een aantal producten of een kaartenset. Dit keer dingen ook jullie blogvolgers mee naar de prijs, gewoon om jullie te bedanken en te belonen voor het volgen en de leuke reacties die jullie achter laten!

Net als bij mijn kaarten geldt voor deze actie: geen poespas! 
De voorwaarden om kans te maken op dit setje zijn heel eenvoudig.


Het setje bevat:
- houten cijfers
-zwart/witte alfabet stickers 
-washitape met post-thema

Deze actie heb ik voor mijn HUIDIGE volgers. Wil jij kans maken op dit setje? 
Zorg dan dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

1) Je bent een officiele volger van mijn blog (Google Friend Connect / Bloglovin) en je behoort tot de huidige 194 volgers.
2) Laat een reactie achter op dit bericht (dit kan t/m 1 februari 2015).
3) Eerdere winnaars van mijn give away dingen niet mee naar de prijs.
4) Ben je (ook) een geregistreerd volger van mijn Facebook pagina, reageer dan op Facebook OF mijn blog.
6) Volgende week trek ik 1 winnaar uit alle reacties die voldoen aan de voorwaarden.

Easy as that! Je hebt een week om een reactie achter te laten, 
daarna gooi ik alle namen in een bakje en trek ik een winnaar!